skip to Main Content

Overnachten in de buurt van de Efteling

Er zijn diverse mogelijkheden om te overnachten in de buurt van de Efteling. Nieuw is het gastenverblijf De Oude Kazerne in het dorpshart van Kaatsheuvel. Zoek je een originele accommodatie? Wil je na een dagje Efteling ontspannen in een andere omgeving? Wil je een hotel waar je ook met zes personen een kamer kunt delen én de beschikking hebt over een woonkamer? Juist, dan zit je bij De Oude Kazerne helemaal goed!

Logement de Oude Kazerne

De accommodatie De Oude Kazerne is gevestigd in de voormalige brandweerkazerne van Kaatsheuvel. Tegenwoordig rukken hier geen brandweermannen meer uit met hun wagens, alhoewel de grote karakteristieke houten poorten dat nog wel kunnen doen vermoeden. Net als de originele slangentoren, waar voorheen de 20 meter lange brandweerslangen in werden opgehangen. Rondom die slangentoren is het appartement gevestigd. Het verblijf is van alle gemakken voorzien en biedt plaats aan twee tot maximaal zes gasten. Indien je van tevoren aangeeft dat je gebruik wil maken van het ontbijt, dan zorgen wij hiervoor tegen een klein bedrag. Het ontbijt wordt verzorgd door onze plaatselijke bakker. Dit alles maakt het logement tot het perfecte verblijf om te overnachten in de buurt van de Efteling.

Direct reserveren

Fietsenverhuur

Maak het overnachten in de buurt van de Efteling nog aangenamer door het huren van een fiets. Samen met de lokale fietsenhandel Post Fietsen maken wij fietsenverhuur mogelijk. Voor het hele gezelschap is er wel een geschikte fiets te huur. Zo kun je lekker op de fiets naar de Efteling en parkeer je deze in de bewaakte fietsenstalling naast de ingang. De volgende dag kun je ook nog gebruik maken van je fiets voor een bezoek aan Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen. In dit prachtige park kun je lekker uitwaaien of van de zon genieten op het terras.

Reserveren

Je kunt overnachten in de buurt van de Efteling in het unieke appartement De Oude Kazerne. Houd er wel rekening mee dat vanwege de exclusiviteit, je op tijd je reservering moet vastleggen. Er is per slot van rekening slechts één appartement in het logement. Dit biedt als voordeel dat je kunt genieten van extra veel privacy en rust. Zijn er nog vragen over de mogelijkheden? Vul dan het contactformulier in en je hoort snel van ons.