skip to Main Content

B&B Kaatsheuvel

Wij verwelkomen je graag in onze gezellige B&B Kaatheuvel nabij attractiepark de Efteling. Deze Bed & Breakfast is meer dan bijzonder te noemen. Naast de geweldige ligging, beschikt B&B Efteling ook nog eens over een zeer unieke locatie. Het verblijf is namelijk gevestigd in een heuse brandweerkazerne! Vanuit hier worden echter allang geen brandweermannen meer erop uitgestuurd: sinds november 2018 doet deze voormalige kazerne dienst als B&B Kaatsheuvel.

Faciliteiten

Het appartement van B&B Kaatsheuvel is voorzien van alle gemakken: comfortabele bedden, een woonkamer en een badkamer. Daarnaast mogen gasten gebruik maken van de grote, bijbehorende achtertuin. Als het weer het toelaat, kun je daar heerlijk in het zonnetje ontspannen! Indien je het tijdig hebt aangegeven, verzorgen wij ook het ontbijt. Deze wordt verzorgd door onze plaatselijke bakker. Je hoeft dus nergens aan te denken, heerlijk toch?

Direct reserveren

B&B Efteling

Wat een geweldig vooruitzicht: een bezoek aan het pretpark waar sprookjes écht bestaan! Verblijf na een dagje in het attractiepark in het unieke appartement van B&B Efteling. Aangezien het appartement geschikt is voor zes personen, kun je hier met het hele gezelschap verblijven en heerlijk nagenieten van een geweldige dag! Heb je nog energie over? Wandel dan eens naar het centrum van Kaatsheuvel voor bijvoorbeeld een verfrissend Italiaans ijsje. Gezelligheid is recht voor de deur van B&B Kaatsheuvel te vinden op het Anton Pieckplein. Hier zijn twee horecagelegenheden gevestigd met in de zomer ruime terrassen met loungebanken en parasols.

Omgeving

In de omgeving is heel veel te doen en te beleven. Gelukkig hebben wij een samenwerkingsverband met de lokale fietsenhandel Post Fietsen. Je kunt daar via B&B Efteling fietsen huren. Voor iedereen, jong en oud, is er wel een geschikte fiets te huur. Het gebied is ideaal om er met de fiets op uit te trekken, bijvoorbeeld naar het nabijgelegen Nationale Park Loonse en Drunense Duinen. Een verblijf langer dan één nacht is dan ook zeker een aanrader! Heb je interesse in ons bijzondere Bed&Breakfast? Wees er dan snel bij! Er is namelijk slechts één appartement om op deze unieke locatie te verblijven. Zijn er nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen, telefonisch of per e-mail. Tot ziens bij B&B Kaatsheuvel!