skip to Main Content

De Torenkamer

In de hoge toren hingen in de jaren ’50 de 20 meter lange canvasslangen te drogen van de lokale brandweer. Hedendaags is deze prachtige ruimte omgebouwd naar een tweepersoons appartement met een eigen ingang, ideaal voor stellen.

Overnachten met een industrieel tintje

De stoere tweepersoonskamer is efficiënt, maar knus ingericht met een tweepersoonsbed (2.20m) op een hoge vide. Daaronder vind je een gezellig zitgedeelte waar je heerlijk kunt ontspannen na een lange dag. Ook zit er een badkamer met los toilet in en een keukenblok met magnetron en koffie en thee voorziening.

Let op: deze kamer beschikt over een hoogslaper met vaste trap

Over De Oude Kazerne

In de voormalige brandweerkazerne in Kaatsheuvel vind je twee prachtige appartementen op loopafstand van de Efteling. Dit prachtige pand heeft lange tijd leeggestaan en is in 2018 gerestaureerd, zonder zijn historische karakter te verliezen.

Bruisende omgeving

Een industriële, maar warme locatie aan het Bruisend Dorpshart in Kaatsheuvel. Een plein met veel terrassen, waar je heerlijk kunt lunchen of dineren. Bereid je liever wat in het logement of wil je wat lekkers meenemen naar de Efteling? Dan vind je op loopafstand diverse bakkers en supermarkten. Laat je auto tijdens je bezoek lekker staan op de diverse gratis parkeergelegenheden rondom het logement en wandel gezellig in 15 minuten naar het grootste pretpark van Nederland!