skip to Main Content

Hotel vlakbij Efteling

Een uitje naar het attractiepark de Efteling in Kaatsheuvel is natuurlijk een geweldig vooruitzicht! Ben je nog op zoek naar een hotel vlakbij Efteling en wil je een originele overnachtingsplek? Kijk dan eens verder bij hotel De Oude Kazerne. Dit nieuwe appartement bevindt zich op een steenworp afstand van het pretpark en ligt ook nog eens in het gezellige centrum van Kaatsheuvel.

Dagje Efteling

Het hotel vlakbij Efteling is de perfecte uitvalbasis voor een dagje pretpark en het maakt je uitstapje compleet. Je verblijft namelijk met het hele gezelschap, tot maximaal zes personen, in één appartement. De accommodatie is bijzonder leuk aangekleed met allerhande details uit de brandweerwereld. Dat is misschien verrassend, maar niet als je bedenkt dat het hotel gevestigd is in een voormalige brandweerkazerne! Daarnaast ligt dit hotel echt dichtbij de Efteling: je wandelt in slechts 15 minuten naar de hoofdingang van het park.

Direct reserveren

Eten en drinken

De Efteling staat bekend om zijn picknickbanken- en grasvelden. De tas met thuis gesmeerde broodjes en de thermoskan mogen dus gewoon mee het park in genomen worden. Wil je de dag wel beginnen met een goed gevulde buik? Geef dan bij reservering van het appartement al aan dat je gebruik wil maken van het ontbijt. Onze plaatselijke bakker zorgt dan voor een klein bedrag voor een goede bodem voordat je op pad gaat. Dit hotel vlakbij Efteling ligt overigens aan een gezellig marktplein, het Anton Pieckplein, met diverse horecagelegenheden en terrasjes. Zo kunnen jullie ’s avonds ook nog even lekker wandelen door het centrum en dit gezellig afsluiten met een hapje en een drankje op het terras.

Bezienswaardigheden

Wil je ook nog iets van de prachtige omgeving zien? Wij hebben een aantal leuke tips. Zo is een vaart met een fluisterbootje over de Binnendieze in ’s-Hertogenbosch altijd een succes. Je vaart met het bootje letterlijk onder de stad door. Of denk eens aan een bezoek aan Safaripark Beekse Bergen, op slechts 20 minuten rijden van ons hotel. Een andere gouden tip is een bezoek aan de vernieuwde spoorzone of de Piushaven in Tilburg. Hier tref je veel hippe, gezellige eetgelegenheden. Vanuit ons hotel De Oude Kazerne is er dus enorm veel te ondernemen. Wij helpen je graag bij het onvergetelijk maken van je uitje. Wij verzekeren je: een leuker hotel vlakbij Efteling is er niet te vinden!