skip to Main Content

Groepsaccommodatie Kaatsheuvel

Kom overnachten in het Logement De Oude Kazerne na je bezoek aan attractiepark de Efteling. Deze groepsaccommodatie Kaatsheuvel is centraal in het dorp gelegen en biedt ruimte aan maar liefst zes personen! Laat je naast de comfortabele bedden, de gezellige woonkamer, nette badkamer en riante achtertuin, verrassen door de geweldige locatie van dit gastenverblijf. Het appartement is namelijk gebouwd rondom de slangentoren van een voormalige brandweerkazerne. Dat maakt deze groepsaccommodatie bij de Efteling absoluut uniek!

Efteling op loopafstand

De groepsaccommodatie Kaatsheuvel, gelegen in het bruisend dorpshart van dit Brabantse dorp, is de ideale uitvalbasis voor een bezoek aan de Efteling. Vanuit het logement is het slechts 15 minuten lopen naar de hoofdingang en ben je in een mum van tijd in het sprookjesbos. Wil je liever je voeten nog even niet belasten en helemaal fit aan je dagje Efteling beginnen? Maak dan gebruik van onze huurfietsen, verkrijgbaar in alle soorten en maten via onze groepsaccommodatie Kaatsheuvel te huren bij Post Fietsen. De bewaakte fietsenstalling van de Efteling bevindt zich naast de ingang van het park, is dat even mooi meegenomen!

Direct reserveren

Overnachting

Misschien heb je al eerder familiepretpark de Efteling bezocht? Dan weet je dat het de omschrijving ‘grootste pretpark van Nederland’ eer aan doet. Je vermaakt je makkelijk een hele dag in het park en dan nog heb je het idee niet alles gezien te hebben. Daarnaast heeft het park tegenwoordig spetterende shows en musicals in het eigen theater. Een goed excuus om daar de volgende dag voor terug te keren. Vandaar dat een overnachting in deze groepsaccommodatie bij de Efteling een echte aanrader is. Je wil toch niet weer terug naar huis met het idee dat je niet alles hebt gezien?

Eén appartement

Logement De Oude Kazerne beschikt over één appartement. In de woonkamer van de groepsaccommodatie Kaatsheuvel heb je ’s avonds nog de kans om jullie avonturen nog eens uitgebreid samen door te nemen. Mocht je nog zin hebben in een korte avondwandeling, dan sta je zo op het dorpsplein, aangezien de voordeur van de kazerne aan het gezellige Anton Pieckplein grenst. Zoals je ziet, biedt deze groepsaccommodatie Efteling vele mogelijkheden, neem snel contact op voor meer informatie of reserveer direct!