skip to Main Content

Hotel Kaatsheuvel

Logement De Oude Kazerne is een nieuwe accommodatie midden in het bruisend dorpshart van Kaatsheuvel. In november 2018 worden de eerste gasten ontvangen van dit ruime appartement op een wel zeer bijzondere locatie. Hotel Kaatsheuvel is namelijk gevestigd in een voormalige brandweerkazerne!

Ruim appartement

Hotel Kaatsheuvel, oftewel Logement de Oude Kazerne, is gelegen in een uniek gebouw. Er is één appartement en dat is rondom de voormalige slangentoren gelegen. Dit is de toren waarin de 20 meter lange brandslangen vroeger werden opgehangen. De sfeer van de oude kazerne vind je overal terug in de details, zoals brandspuiten, emmers, ladders en haken. Het appartement biedt verblijf aan twee tot zes gasten en het beschikt over comfortabele bedden en een woon- en badkamer. Indien je graag gebruik wilt maken van ontbijt, kun je contact met ons opnemen. Het ontbijt wordt dan verzorgd door onze plaatselijke bakker. Als je geluk hebt met het weer, kun je lekker van de zon genieten in de royale achtertuin.

Direct reserveren

De Efteling

De ligging van Hotel Kaatsheuvel is ideaal. Het ligt op loopafstand van de Efteling, Nederlands grootste attractiepark! Deze wereld vol wonderen brengt voor iedereen plezier. In de nabije omgeving is echter nog veel meer te beleven. Wat dacht je van een bezoek aan Nationaal Park de Loonse en Drunense duinen met vele prachtige wandel- en fietsroutes? Of het Safaripark Beekse Bergen, waar je op safari mag met je eigen auto! Kaatsheuvel ligt nabij ’s-Hertogenbosch, Tilburg en Breda, perfecte mogelijkheden voor een dagje winkelen bevinden zich dus om de hoek.

Hotel Kaatsheuvel

Logement De Oude Kazerne werkt samen met De WalBurgt. Dit is een organisatie die gespecialiseerd is in het bieden van begeleiding op locatie voor mensen met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS). Dit hotel wordt ondersteund door jongeren met autisme als vorm van dagbesteding. De jongeren werken op de achtergrond in de vorm van logistieke, administratieve en schoonmaakwerkzaamheden. Ben je op zoek naar een overnachting dichtbij de Efteling? Wil je genieten van Brabantse gezelligheid in een gemoedelijk dorp? Kijk dan snel verder op onze website voor de mogelijkheden. Hotel Kaatsheuvel bestaat uit één uniek appartement, wij raden dus aan om tijdig te reserveren. Wij verwelkomen je graag binnenkort in Logement De Oude Kazerne!