skip to Main Content

Efteling met overnachting

Een dagje Efteling staat bij heel veel kinderen hoog op het verlanglijstje. Het grootste attractiepark van Nederland biedt dan ook alles voor het hele gezin. Van een wandeling door het beroemde Sprookjesbos voor de allerkleinsten, tot een duizelingwekkende afdaling in de mijnen van Baron 1898! Deze dag vol met pret en onvergetelijke attracties wil je het liefst niet afsluiten met een lange file naar huis. Gelukkig kun je voor een uitje naar de Efteling met overnachting vanaf november 2018 terecht in Logement De Oude Kazerne!

Voormalige brandweerkazerne

De accommodatie is op loopafstand van het pretpark gelegen, midden in het gezellige dorpshart van Kaatsheuvel. En dat is nog niet alles. Je slaapt bij ons in een voormalige brandweerkazerne, compleet met alle brandweerdetails van voorheen! Het appartement ligt rondom de oude slangentoren, de toren die vroeger diende voor de opslag van de meterslange brandslangen. Het appartement is geschikt voor twee tot zes personen en beschikt naast zes comfortabele bedden ook over een woon- en badkamer. Een bezoek aan de Efteling met overnachting is zo de perfecte afsluiting van een heerlijke dag.

Direct reserveren

Het Brabantse land

Een bezoek aan pretpark de Efteling met overnachting geeft je de mogelijkheid om de volgende dag nog iets in de omgeving te ondernemen. De kinderen vinden het vast een goed idee om nog een keer naar de Efteling te gaan, maar vergeet niet dat er nog zoveel meer te zien en te doen is in het Brabantse land! Aanraders zijn de nabijgelegen steden Breda, Tilburg en ’s-Hertogenbosch. In Breda is een vaart met een sloep over de singels heel gezellig, in Tilburg kun je het Textielmuseum bezoeken of de vernieuwde Spoorzone. En wat dacht je van een kop koffie met een echte Bossche Bol in ’s-Hertogenbosch?

Compleet uitje

De Efteling met overnachting in Logement De Oude Kazerne is dé manier om van een dagje pretpark een compleet uitje te maken. Het appartement is geschikt voor een hele familie, een verblijf in de oude kazerne is uniek en de ligging ten opzichte van het pretpark is perfect! Wacht dus niet langer en reserveer je verblijf in Logement De Oude Kazerne.