skip to Main Content

Groepsaccommodatie Loon op Zand

Ben je op zoek naar een gezellige accommodatie, voor maximaal zes personen, nabij attractiepark de Efteling en óók nog eens gelegen op een originele locatie? Dan nodigen wij je van harte uit voor een verblijf in onze groepsaccommodatie Loon op Zand: Logement De Oude Kazerne.

De Efteling

Dit gastenverblijf ligt aan het Anton Pieckplein in Kaatsheuvel, een dorpje behorende tot de gemeente Loon op Zand. De naam Kaatsheuvel zal je misschien niet zoveel zeggen, maar het beroemde pretpark de Efteling des te meer. Dit attractiepark heeft zijn oorsprong in dit Brabantse dorp. Het park biedt voor meerdere dagen plezier, een overnachting in de groepsaccommodatie Loon op Zand is dus zeker een aanrader.

Direct reserveren

Centraal gelegen

De groepsaccommodatie Loon op Zand is centraal gelegen, vanuit het logement kun je alle kanten op. Letterlijk, aangezien wij samenwerken met de lokale fietsenhandel Post Fietsen om fietsen te huren. Dat is mooi meegenomen, aangezien dit gebied bekend staat om zijn geweldige fietsroutes. Met name het Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen is een bezoek op de fiets meer dan waard! Daarnaast is het gebruik van de fiets natuurlijk superhandig voor je bezoek aan de Efteling: geen dure parkeerkaart of een parkeerplaats ergens achteraf. Je parkeert je fiets gewoon in de bewaakte stalling naast de hoofdingang!

Uniek

Deze groepsaccommodatie is qua locatie ook nog eens uniek. Je slaapt namelijk in de voormalige brandweerkazerne aan het dorpsplein in Kaatsheuvel. Deze kazerne heeft vroeger zijn dienst meer dan bewezen en is sinds kort het onderkomen van Logement De Oude Kazerne. Vanuit het gastenverblijf loop je zo het centrum van het dorp in voor een boodschapje, lekker ijsje of koffie met een Brabantse lekkernij. Indien je op zoek bent naar rust en ontspanning, zoek dan eens de ruime tuin op die onderdeel is van de groepsaccommodatie Loon op Zand.

Reserveren

Vraag je je af of deze groepsaccommodatie Loon op Zand aan je wensen voldoet of heb je nog andere vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen, wij lichten de faciliteiten graag toe. Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact op. Tot ziens in De Oude Kazerne!