skip to Main Content

Hotel in de buurt van Kaatsheuvel

Logement De Oude Kazerne is een nieuw hotel in de buurt van Kaatsheuvel met pretpark de Efteling om de hoek. Het is een comfortabel hotel en ideaal als je met de familie of een vriendengroep op zoek bent naar iets anders dan anders. Deze accommodatie is namelijk allesbehalve standaard! Het hotel is gevestigd in de voormalige brandweerkazerne van Kaatsheuvel en bestaat uit één appartement.

Diverse details uit het verleden van de kazerne zijn nog aanwezig, van ladders tot haken, emmers en de oude slangentoren. Na een grondige restauratie worden in november 2018 de deuren geopend van dit bijzondere hotel in de buurt van Kaatsheuvel.

Direct reserveren

Kaatsheuvel

Wie ‘Kaatsheuvel’ zegt, zegt meestal in dezelfde zin nog ‘de Efteling’. In 1952 is dit pretpark begonnen als natuurpark en sprookjesbos en nadien telkens in fasen uitgebreid tot de huidige omvang. De Efteling is nu het grootste attractiepark van Nederland. Het hotel in de buurt van Kaatsheuvel ligt vlakbij het pretpark en in het centrum van dit Brabantse dorp. Het is gelegen aan het vrij nieuwe marktplein, genaamd Anton Pieckplein, dat een levendige en gezellige uitstraling heeft. Het plein is aangekleed met grote bomen en er is een directe verbinding met de winkels eromheen. Op het plein is ruimte voor terrassen en muziek- of andere evenementen.

Vlakbij de Efteling

Dit hotel in de buurt van Kaatsheuvel bestaat uit één appartement en biedt overnachtingsmogelijkheden aan twee tot zes personen. Indien je gebruik wilt maken van logies & onbijt kun je het beste contact met ons opnemen. Onze plaatselijke bakker zorgt dan voor een heerlijk ontbijt! Vanuit het hotel wandel je in slechts 15 minuten naar de hoofdingang van de Efteling. Je hebt overigens de mogelijkheid om via het hotel fietsen te huren. Je kunt dus met het hele gezelschap lekker op de fiets naar de Efteling! Aldaar maak je gebruik van de bewaakte fietsenstalling naast de ingang. Toch liever met de auto? Het pretpark heeft voldoende parkeermogelijkheden, maar bedenk dat de parkeerplaats alsnog op aanzienlijke afstand van de ingang kan liggen. Wij raden je dus aan om te wandelen of te fietsen. Kijk snel verder op onze website voor extra informatie en de reserveringsmogelijkheden van dit unieke hotel!