skip to Main Content

Hotel in de buurt van de Efteling

Wat een geweldig vooruitzicht: jullie hebben een bezoek gepland aan de Efteling, het grootste attractiepark van Nederland! Na een dagje pretpark zie je het vast niet meer te zitten om ’s avonds nog terug naar huis te rijden. Liever een comfortabele hotelkamer waar je nog rustig kunt napraten over deze gezellige dag. Overnachten doe je dus in Logement De Oude Kazerne, het ideale hotel in de buurt van de Efteling.

Meerdere personen

Indien je met meerdere personen wil overnachten in een hotel in de buurt van de Efteling, is een verblijf met het hele gezelschap in één kamer vaak geen optie. Gelukkig is daar nu verandering in gekomen met Logement De Oude Kazerne. De naam spreekt al voor zich, je slaapt inderdaad in een oude brandweerkazerne. Deze is compleet gerenoveerd en biedt nu onderdak aan een geweldig appartement, geschikt voor twee tot zes personen.

Direct reserveren

Voordelen

Een verblijf in een voormalige brandweerkazerne is uniek en daar zal nog lang over nagepraat worden! Andere voordelen van hotel De Oude Kazerne zijn:

  • Het hotel ligt op loopafstand van de Efteling;
  • Fietsverhuur vanuit de accommodatie mogelijk;
  • Het appartement heeft zes comfortabele bedden én een woon- en badkamer;
  • Omdat dit hotel in de buurt van de Efteling over slechts één kamer beschikt, zijn privacy en rust gegarandeerd.

Anton Pieckplein

Een ander pluspunt van dit hotel in de buurt van de Efteling is de gezellige ligging in het bruisend dorpshart van Kaatsheuvel. Het is gelegen aan het Anton Pieckplein. Inderdaad een bekende naam, want hij was de geestelijk vader van menig sprookje in de Efteling. Als je zin hebt om meer van de omgeving te zien, stap dan eens even op de fiets. Fietsen kunnen gehuurd worden bij Post Fietsen, van kinderfiets tot e-bike. Wij raden een bezoek aan de Roestelberg, op slechts 15 minuten fietsafstand gelegen, van harte aan. Beklim deze berg van fijn zand en geniet van het uitzicht. Laat de kinderen schateren wanneer ze in volle vaart weer naar beneden rennen óf rollen!

Wil je ook komen genieten van de typische Brabantse gezelligheid en deze prachtige omgeving? Maak dan snel een reservering, wij verwelkomen je graag in ons Logement De Oude Kazerne!